Freberga Hills Etapp12018-02-23T10:29:55+00:00
ERH Eco Ready Hus

6 MODERNA
OCH ENERGIEFFEKTIVA
PARHUS

Freberga Hills är ett exklusivt villaområde som ligger i direkt anslutning till Motala Golfklubb.

Anmäl er till privat möte!

SITUATIONSPLAN

Vackert beläget vid populära Jerusalemsbadet.
Bra kommunikationer för pendling till Mjölby/Linköping via nya riksväg 50.
För att förbättra kommunikationen ytterligare till Motala centrum kommer gång- och cykelvägar anläggas för att nå skolor, förskolor, järnvägsstationen, livsmedelsbutiker och Motalas cityliv inom bekvämt cykelavstånd.

Också i direktanslutning finns energirika Fålehagen med fantastiska fritidsmöjligheter såsom orientering, bågskytte, mountainbike, löpning, längdskidåkning.
Hela området är en växande stadsdel som planeras att inrymma 60 villatomter. Med utvalda kvarter för rad- par- och kedjehus som blandas med friliggande villor ger området en levande känsla.

ADRESS

Mästerbovägen A-F
591 92 Motala, Sverige
58.515049, 15.025553

VÅRA HUS

H19 är ett modernt och miljömedvetet boendekoncept som Eco Ready House utvecklat fram tillsammans med Progrmor/Pär Bolgakov för att perfekt passa in i detta attraktiva bostadsområdeI boendekonceptet ingår ett nyckelfärdigt lågenergihus på ca 88 m2 med en representativ och funktionell planlösning. Det ingår också en carport med tillhörande förråd samt ett fullt inrett minihus med loft på 25m2 ett s.k Attefallshus. Här kan vänner/barn/barnbarn sova när de är på besök då minihuset kommer med ett badrum och ett mindre kök. Ni kan även hyra ut Attefallshuset till människor som gästar Motala Golfklubb, Jerusalemsbadet, Fålehagen samt under Vätternrundan. En möjlig inkomst  för uthyrning via appen AirB&B är ca 900kr/natt.

Redan år 2020, kommer det finnas krav på att alla nya byggnader ska vara nära nollenergihus,vilket innebär att de ska producera nästan lika mycket energi som de konsumerar.Det betyder att det kommer att ske en kraftig skärpning av Boverkets byggregler.Grunden för att bygga ett energieffektivt hus är ett bra klimatskal, och med det menas de delar som omsluter huset; grund, väggar, tak, fönster och dörrar. Ett bra klimatskal har en mycket god värmeisolering, är lufttätt och har minimala risker för köldbryggor.Det är också viktigt med god ventilation för att människor och huset ska må bra. I H19 ingår ett energieffektivt ventilationssystem med ett effektivt filter där luften passerar genom värmeväxlaren. En annan grundläggande faktor för att bygga energieffektivt är valet av värmesystem. Här kommer H19 förberett för en solcellanläggning på taket. Förnybar energi såsom solenergi är ett utmärkt val för att minimera påverkan på klimatet. Det finns i framtiden möjlighet att koppla till husbatteri om så önskas. Alla husmodeller inkl H19 ifrån Eco Ready House är redan konstruerade och designade för att klara av de skärpta byggreglerna och att klassas som ett energieffektivt hus sk. Lågenergihus. I slutändan lönar det sig att bygga ECO-smart pga lägre driftkostnader, en bättre boendekomfort och mindre belastning på miljön. Huset kommer med den senaste “smarta hem” lösningen. Via systemet KNX så styr du belysningen, rumstemperaturer och även jalusier. 

Inredningsarkitekter har noga valt ut inredningen som ingår så att hemmet får den insida den förtjänar.

FAKTA
Hus

Boyta: 87,7 kvm
Byggyta: 103 kvm
Takvinkel: 1,15°
Nockhöjd: 3,7 m
Längd x bredd: 16,6 m x 20,1 m

 

FAKTA
Attefallshus

Boyta: 31,3 kvm
Byggyta: 25 kvm
Takvinkel: 2°
Nockhöjd: 4 m
Ytterväggsmått: 5 m x 5 m

FAKTA
Carport

Parkeringsplats: 16,07 kvm
Förrad: 4,77 kvm
Takvinkel: 1°
Nockhöjd: 3,47 m
Ytterväggsmått: 3,15 m x 7,37 m

BOTTENPLAN

Se mer info
Leveransbeskrivning
Ladda hem fakta – Situationsplan

ANMÄL ER TILL PRIVAT MÖTE!

Ring upp +46 (0)72 310 15 20 eller skicka formulär:

Namn (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

E-post

INREDNINGEN

Vi har noga valt ut inredningen så att det ska underlätta för er. All inredning är  kvalitetsprodukter och material från välkända varumärken.

Ladda ner inredningskatalogen

SMARTA HUS

SMARTA HUS

Vi bygger Eco-Smarta hus med ett inbyggt system för att styra hemmet, baserat på världsstandarden KNX. Systemet innebär att du kan styra allehanda elektroniska funktioner i huset. Till skillnad mot traditionella hus så samverkar alla elektroniska enheter på ett intelligent sätt med varandra. En central styrenhet gör att du enkelt och bekvämt kan kontrollera förprogrammerade funktioner som: temperatur, belysning, högtalare, värme m. m. Systemet stödjer självklart mobil styrning så att du kan kontrollera ditt hem på vilken enhet du föredrar.

STYRSYSTEMET CUBEVISION

Via webbläsaren på valfri enhet kan du enkelt styra ditt smarta hus, vart du än är i världen. Tack vare systemet “CubeVision” styr du intuitivt och enkelt ditt hem. Systemet är både snabbt, exakt och enkelt att personalisera.

KONTAKTA OSS

Pär Bolgakov

Representant – Försäljare

M: +46 (0)72 310 15 20
E: pab@ecoreadyhouse.se

Vi skickar gärna mer information om projektet – bilder, planlösning och inredning.

Namn (obligatoriskt)

Telefon (obligatoriskt)

E-post

OM ECO READY HOUSE

Eco Ready House skapades för människor som vill sticka ut och leva på ett ansvarsfullt och hållbart sätt. Allt började när företaget Procyon grundades 2006 – ett företag som specialiserat sig på konstruktionsprojekt inom den svenska armerade betong-marknaden. Sex år efter starten utvecklade vi verksamheten genom att bygga en modern fabrik för tillverkning av Procyon passivhus i Stargard, Polen. Sedan dess pågår ett ständigt arbete med att utveckla våra produkter och vårt erbjudande för att kunna tillgodose dig med de bästa och mest hållbara lösningarna för framtiden. Varumärket Eco Ready House (ERH) är vårt svar på den moderna världens behov – vi ger dig ett hus som är miljövänligt och ger dig en unik känsla av komfort och trygghet.

Husen säljs till fasta paketpriser där du har stora möjligheter att själv påverka kostnaden för ditt framtida boende.

Läs mer på: ecoreadyhouse.se